РОЗВИТОК
ТОРГОВЕЛЬНИХ
ВІДНОСИН
Третій щорічний семінар «Все про Сидр!»
Вересень 2020
11 вересня 2020 року Аграрний Дорадчий Центр БРІДЖЕС (BRIDGES), Україна, в співпраці з Пенсильванським Університетом (PennStateUniversity), США та за підтримки GEA, Україна, провів третій щорічний семінар в рамках спільного проекту «Все про Сидр!»

У семінарі взяли участь українські експерти і виробники сидру та американські колеги: експертка Гільдії Пенсильванського Сидру, викладач маркетингу та підприємництва у сфері агробізнесу Пенсильванського Університету, та представник Американської компанії-виробника сидру, технолог з виробництва крафтового сидру.

У США алкогольний сидр лише нещодавно став головною галуззю алкогольних напоїв, однак зростання доходів у цій галузі перевищило темпи виробництва пивоварної, винної та спиртової. За останні п'ять років доходи від галузі оцінюють у 569,1 млн доларів, а країна стала одним з трьох світових лідерів у виробництві сидру. У порівнянні з минулим роком, продаж сидру в США виріс на 15%. Сьогодні ринок сидру в 10 разів більше, ніж 10 роками раніше. На даний момент на їхню частку припадає близько 40% продажів в магазинах. На частку регіональних і місцевих брендів зараз припадає близько половини офлайн-продажів сидру в країні. Прогнозується, що протягом п'яти років галузь виробництва сидру у США продовжуватиме розширюватися.
На українському ринку алкогольних напоїв, виробництво сидру також є чи не єдиним сегментом, який динамічно зростає і готовий вмістити нових гравців. І хоча споживання цього напою менш поширене, ніж споживання інших видів алкоголю, сидр має всі шанси стати улюбленцем українців, який ідеально вписується в тренд споживання здорової їжі та напоїв. Особливу цінність останнім часом представляють крафтові сорти сидру, виробники яких відтворюють традиційні для України рецептури приготування сидру та підбирають правильні сорти яблук.

Під час семінару були обговорені питання тенденцій розвитку сектору виробництва сидру в Україні та США, ситуація на Українському та Американському ринку сидру, преференції споживачів сидру. Також, було приділено увагу технології виробництва сидру.

У заході взяли участь українські виробники сидру, як крафтового, так і промислового напрямків.
ЯК ЦЕ БУЛО В ФОТО
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
Погоджуюсь
Close