РОЗВИТОК
ТОРГОВЕЛЬНИХ
ВІДНОСИН
ТОРГОВЕЛЬНИХ
ВІДНОСИН
Битва шеф поварів: стимулювання експорту американської продукції на ринок України
Червень 2019
Закордонна сільськогосподарська служба Посольства США провела низку заходів у рамках ініціативи «Американський кулінарний досвід – розвінчування стереотипів про американську їжу» з метою змінити уявлення українців про американську їжу, а також залучення американських експортерів розглянути можливості на українському ринку.
В рамках проєкту було організовано візит до України американського шеф-кухаря Кріса Вільямса з міста Х'юстон, штат Техас.
Аграрний Дорадчий Центр БРІДЖЕС (BRIDGES) став Українським партнером в організації кулінарного змагання між американським та українським шефами.
Захід пройшов в київському готелі «Інтерконтиненталь» і зібрав разом біля сотні відвідувачив, серед яких відомі ресторатори, представники українських закупівельних компаній та мереж супермаркетів, представники Американської асоціації пивоварів та американських компаній -експортерів .
Під час заходу відбулась дегустація відомих американських брендів пива та вина. Під час кулінарного змагання кухарі використовували тільки високоякісні американські продукти, в тому числі м'ясо, морепродукти, журавлину, мигдаль, горіхи пекан, дикий рис, солодку картоплю (батат).
В рамках проєкту було організовано візит до України американського шеф-кухаря Кріса Вільямса з міста Х'юстон, штат Техас.
Аграрний Дорадчий Центр БРІДЖЕС (BRIDGES) став Українським партнером в організації кулінарного змагання між американським та українським шефами.
Захід пройшов в київському готелі «Інтерконтиненталь» і зібрав разом біля сотні відвідувачив, серед яких відомі ресторатори, представники українських закупівельних компаній та мереж супермаркетів, представники Американської асоціації пивоварів та американських компаній -експортерів .
Під час заходу відбулась дегустація відомих американських брендів пива та вина. Під час кулінарного змагання кухарі використовували тільки високоякісні американські продукти, в тому числі м'ясо, морепродукти, журавлину, мигдаль, горіхи пекан, дикий рис, солодку картоплю (батат).
ЯК ЦЕ БУЛО В ФОТО




















Попередній
Наступна