РОЗВИТОК
ТОРГОВЕЛЬНИХ
ВІДНОСИН
Семінар-дегустація «Все про Сидр!»
Вересень 2019
Україна посідає 12-те місце у світі з виробництва яблук та є 8-м найшвидше зростаючим європейським ринком сидру, з виробництвом близько 176 000 гектолітрів у 2018 році. Швидкий розвиток ринку сидру в Україні сприяє збільшенню інтересу представників галузі до питань виробництва та маркетингу цього напою.

7 вересня 2019 року в Аграрному Центрі БРІДЖЕС пройшов семінар-дегустація «Все про Сидр!», спікером заходу якого була Карла Снайдер - експерт Гільдії Пенсильванського Сидру, викладач маркетингу та підприємництва у сфері агробізнесу Пенсильванського Університету, штат Пенсильванія, США.


Це вже другий захід присвячений виробництву сидру організований АДЦ БРІДЖЕС із запрошенням провідного експерта зі США Карли Снайдер. У 2018 році лідери галузі зібралася в офісі БРІДЖЕС в м. Києві, щоб обговорити питання виробництва сидру та розвитку галузі в Україні. Ця перша галузева зустріч дала змогу об'єднати провідних українських виробників яблук та сидру з усієї країни.
Під час другої зустрічі були обговорені питання можливості та економічної доцільності виробництва сидру в Україні, ситуація з виробництвом сидру в США, напрямки розвитку сектору споживання сидру, основні складові бізнес плану для переробки яблук на сидр. Всі учасники, яких було значно більше, порівняно з 2018 роком, мали змогу поспілкуватися з експертом, отримати відповіді на свої питання, та оцінити власний потенціал.

Метою таких заходів є підвищення поінформованості про ринок сидру в Україні та інших країнах світу та створення мережевих можливості для представників галузі. Сподіваємось, такі зустрічі стануть традицією, тож чекаємо на Карлу в Україні у 2020 році!
ЯК ЦЕ БУЛО В ФОТО