АГРОБІЗНЕС ПОЇЗДКИ
Ефективне виробництво молока, штат Віскосин, США
Учасники агробізнес поїздки BRIDGES: колективи компаній «Лан» та Сігнет Холдінг»
Штат Вісконсин займає перше місце по виробництву молока на душу населення серед усіх штатів. Тут виробляється 40% всього американського сиру і 20% олії.
Кліматичні умови та ґрунти сприятливі для вирощування різних видів фуражних та покровних культур, в тому числі люцерни, сприяють прибутковому виробництву молока, адже є запорукою наявності стабільної кормової бази.
Штат має добре розвинуту інфраструктуру: досвідчених ветеринарів, консультантів з питань раціонів відгодівлі корів; досвідчених виробників молока та спеціалістів з переробки молока.
Розмір молочних ферм штату Вісконсин - від маленьких та середніх, що практикують випас корів, до великих промислових комплексів. Тут можна побачити ферми від 600 до 8000 голів. Дякуючи видатним генетичним досягненням, одна корова може давати 13500 кг. молока (30 000 фунтів).
Учасники поїздки BRIDGES відвідали молочні господарства від 1000 до 7000 голів та дослідні станції Університету Штату Вісконсин, ознайомились з сучасним дизайном доїльних залів, підходами до утримання тварин, процесом заготівлі кормів, а також з методами подальшого використання гною.
Кліматичні умови та ґрунти сприятливі для вирощування різних видів фуражних та покровних культур, в тому числі люцерни, сприяють прибутковому виробництву молока, адже є запорукою наявності стабільної кормової бази.
Штат має добре розвинуту інфраструктуру: досвідчених ветеринарів, консультантів з питань раціонів відгодівлі корів; досвідчених виробників молока та спеціалістів з переробки молока.
Розмір молочних ферм штату Вісконсин - від маленьких та середніх, що практикують випас корів, до великих промислових комплексів. Тут можна побачити ферми від 600 до 8000 голів. Дякуючи видатним генетичним досягненням, одна корова може давати 13500 кг. молока (30 000 фунтів).
Учасники поїздки BRIDGES відвідали молочні господарства від 1000 до 7000 голів та дослідні станції Університету Штату Вісконсин, ознайомились з сучасним дизайном доїльних залів, підходами до утримання тварин, процесом заготівлі кормів, а також з методами подальшого використання гною.
В рамках поїздки до Вісконсину, група отримала низку консультацій з питань складання раціонів відгодівлі для різних груп ВРХ, адже саме правильна відгодівля корів відіграє критичну роль в забезпеченні підвищення надоїв, та, відповідно, збільшення прибутковості молочної ферми. Під час поїздки також цікавими були візити до установ, діяльність яких пов'язана із просуванням та збутом молока та молочних продуктів.
ЯК ЦЕ БУЛО В ФОТО
Попередній
Наступна