БРАЗИЛЬСЬКИЙ ДОСВІД СТВОРЕННЯ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ В АГРОСЕКТОРІ
30 листопада – 8 грудня 2024 року
Агробізнес поїздка до Бразилії, штат Сан-Паулу
Займаючи одну з лідерських позицій серед виробників та експортерів зернових та олійних культур, Бразилія має потужний сектор молочного та м’ясного виробництва. Бразильські виробники зернових та олійних культур практикують диверсифікацію виробництва та збільшення доданої вартості продукції через інвестиції в молочне та м’ясне виробництво і переробку.

Бразилія виробляє близько 5% від загального обсягу молока у світі та займає шосте місце за обсягами молочного виробництва. За даними USDA, станом на 2023 рік молочна промисловість Бразилії зазнала значних змін у виробництві та структурі галузі. За оцінками американських фахівців, виробництво молока у 2023 році зросло приблизно на 4,3%. У 2024 році очікується, що виробництво молока також збільшиться приблизно на 1,2%, досягнувши 25 млн тон.

Бразилія є найбільшим експортером яловичини (близько 23% від світового експорту). Останнім часом спостерігалося постійне зростання обсягів виробництва м’яса. У 2023 році обсяги переробки яловичини зросли на 11,2% порівняно з показником 2022 року.

З 30 листопада по 8 грудня 2024 року провідні бразильські експерти БРІДЖЕС поділяться досвідом успішної роботи молочної, м'ясної та зернової індустрій Бразилії безпосередньо на підприємствах штату Сан-Паулу.

Для участі у поїздці натисніть на кнопку "Реєстрація" та заповніть форму:
ІНШІ НОВИНИ