ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОСІБНИКА З РОЗРОБКИ МАКСИМАЛЬНО ДОПУСТИМИХ РІВНІВ ЗАЛИШКІВ ПЕСТИЦИДІВ (MRL) В УКРАЇНІ
30 серпня 2021 року
ВІДБУЛАСЯ
30 серпня 2021 року Д-р Джені Дюбуа, директор Міжнародної навчальної лабораторії з питань безпеки харчових продуктів, США, презентувала он-лайн Посібник з розробки максимально допустимих рівнів залишків пестицидів (MRL) в Україні, розроблений у рамках спільної ініціативи USDA/FAS та BRIDGES.
Д-р Дюбуа ознайомила учасників вебінару зі структурою документу, висвітлила основні моменти та продемонструвала як користуватися посібником. У он-лайн презентації взяли участь керівництво та працівники Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, Міністерства економіки, Міністерства охорони здоров'я, представники Інституту токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. Медведя.
Д-р Джені Дюбуа має ступінь доктора філософії в Університеті Макгілла в Монреалі, Канада. Розпочала свою кар'єру в Національній дослідницькій раді Канади. Д-р Дюбуа займла посаду в Центрі з безпеки харчових продуктів та практичних питань харчування Управління з контролю за продуктами харчування та лікарськими засобами США, а також працювала у приватному секторі протягом 8 років, перш ніж приєднатися до Університету Меріленду в 2011 році, де допомогла створити Міжнародну навчальну лабораторію з безпеки харчових продуктів (IFSTL). Вона є директором мережі IFSTL та міжнародним консультантом, що спеціалізується на лабораторному потенціалі в питаннях безпеки харчових продуктів
Директор Міжнародної навчальної лабораторії з питань безпеки харчових продуктів, США