«VOICE OF UKRAINIAN AGRIBUSINESS»
Серпень-вересень 2022
Відбулася поїздка в США
В рамках ініціативи BRIDGES «Voice of Ukrainian Agribusiness» в серпні-вересні 2022-го року була організована спеціальна поїздка до США, в якій взяли участь 13 представників українського агробізнесу.

Під час поїздки BRIDGES, учасники зустрілися з Міністром Сільського Господарства США (USDA) Томом Вілсаком (Mr. Tom Vilsack, US Secretary of Agriculture) та представниками USDA, які залучені до формування напрямків підтримки аграрної галузі України для допомоги у подоланні наслідків російського вторгнення до України.

В результаті співпраці BRIDGES з Університетом Джорджа Вашингтона (George Washington University), місто Вашингтон, в рамках поїздки відбувся самміт та прес конференція учасників поїздки та керівництва BIRDGES, який оффлайн та онлайн відвідали більш ніж 450 слухачів із 12 країн світу, серед яких представники Американського бізнесу, університетів, урядових на неурядових організацій, посольств. Українські аграрії розповіли про наслідки російської війни у власних господарствах, поспілкувались із американською спільнотою, обговорили проблеми агросектору України в умовах російської агресії.

Поїздка відбулась за підтримки партнера BRIDGES компанії Precision Planting, яка поділилась новітніми технологіями та досягненнями компанії під час візиту учасників поїздки до дослідних полів Precision Planting в місті Понтіак (штат Іллінойс) та участі у найбільшій американській виставці сільськогосподарської техніки «Farm Progress Show». Під час роботи виставки, представники українського агробізнесу провели низку зустрічей з партнерами на стендах компаній та відвідали колег-фермерів штату Айова, що спеціалізуються на вирощуванні сої та кукурудзи.
ЯК ЦЕ БУЛО В ФОТО
ІНШІ НОВИНИ